Jenter ti med tampong

jenter ti med tampong

Kiran Gandhi hadde menstruasjon, men lot tampongen ligge hjemme Det varierer fra jente til jente hva hun liker best å beskytte seg med når. Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg ha fått mensen å hatt det i et halvt år jeg har lyst til å bruke tampong men når jeg skal sette den inn så går det. Takk for ditt spørsmål til consolelandia.eu Mange jenter synes det er vanskelig å komme i gang med bruk av tampong når de nettopp har fått mensen.

Bryne norsk: Jenter ti med tampong

For litex nakende 739
Jenter ti med tampong 684
HVA ER EGENSKAPER SEX MASASJE Du kan gå med en tampong i opptil 8 timer. Det er mye man kan spørre seg når man skal i gang hvorda sex med flere å bruke tampong, og vi har forsøkt å svare på endel av de tingene dere antageligvis lurer på. Dersom det ikke kommer et befruktet egg og setter seg fast i livmorslimhinnen, vil kroppen oppfatte at den ikke er gravid — og mensblødningen med avstøtning av livmorslimhinnen starter, forteller hun videre. Videre så er det viktig hvordan du står for å klare å sette inn tampongen. Det er åpenbart at dette er en problemstilling flere kvinner har opplevd.
VÅTE DRØMMER MENN SEXY FITTE 652

Jenter ti med tampong - Honningsvåg dildo

På dagene med mindre blødning, som mot slutten av mensen, kan du sannsynligvis bruke en mindre tampong og skifte den fra hver sjette til hver åttende time. Det kan for eksempel være lurt å sette på alarm når det er gått åtte timer, så du minsker risikoen for å få infeksjon som kan oppstå om tampongen sitter i altfor lenge av gangen. Følg oss på facebook. Kiran Gandhi hadde menstruasjon, men lot tampongen ligge hjemme Det varierer fra jente til jente hva hun liker best å beskytte seg med når. Når du bruker riktig tampong i forhold til blødningsmengden, kan du drive med trening o.b. ® ProComfort™ Mini- tamponger er spesielt utformet for unge jenter. (Dagbladet): Det er ok at gutter er nysgjerrige på mensen, men IKKE at de får jenter til å føle seg rare på grunn av det, sier Saint Hoax til. jenter ti med tampong

0 thoughts on “Jenter ti med tampong

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *